martes, 24 de marzo de 2015

ejercicios tecno :)

Tractament
Temperatura
Acidesa
Humitat
Oxigen
Temps
esterilització
X




fumatge



X

localització
X




fermentació




X
Producte fresc




        X








16- Respon les preguntes següents: 
A) Per que es fan malbé els aliments: Perque no es conserven bé
B)Quina mena d´aliments s´han de possar a la nevera: els frescos
C)Per què mlts alimentss´han de conservar a la nevera un cop obert el envàs? Per què amb l´envas plè no cal conservar-los a la nevera? perque encara no ha sigut obert.
D)Quina mena d´aliments s´han de conservar a la nevera? els que es malgasten
E) Què és un punt crìtic?especifica les condicions de temperaturapressió en què l'estat líquid de la matèria deixa d'existir. 
F)Què és la cadena de fred :és el conjunt d'instal·lacions, mitjans de transport, béns d'equipament, etc., que asseguren el manteniment a baixa temperatura d'un producte des del seu origen fins al moment del consum final.

20. obserba les fotrografies i reprodueix ,si cal , els productes que suerten :
Resultat d'imatges de ousResultat d'imatges de ous dursResultat d'imatges de ous frito

22- indica la formade conservació i el tipus d´envàs més utilitzat per als aliments següents?
Iogurt fermentació
melmelada sucre
macarrons deshidratació 
llet condensad sucre 
tonyina oli 
sopa preparada pols 
filet de badella:fresc de animal 

·Iogurt: Plastico i tambe de vidre 


                       
·Vi: Vidre algus vins amb plastic


·Melmelada: Plastico o vidre 


·Macarrons: Plastic,o volsas de textil


·Llet condensada: Llauna, o potes de plastico 


· Tonyina: Llauna


· Sopa preparada: plastic,paper


· Filet de vedella: Bandejas de plastico o de polistspan o tambe en paper.



No hay comentarios:

Publicar un comentario