Tractament
|
Temperatura
|
Acidesa
|
Humitat
|
Oxigen
|
Temps
|
esterilització
|
X
| ||||
fumatge
|
X
| ||||
localització
|
X
| ||||
fermentació
|
X
| ||||
Producte fresc
|
X
|
16- Respon les preguntes següents:
A) Per que es fan malbé els aliments: Perque no es conserven bé
B)Quina mena d´aliments s´han de possar a la nevera: els frescos
C)Per què mlts alimentss´han de conservar a la nevera un cop obert el envàs? Per què amb l´envas plè no cal conservar-los a la nevera? perque encara no ha sigut obert.
D)Quina mena d´aliments s´han de conservar a la nevera? els que es malgasten
E) Què és un punt crìtic?especifica les condicions de temperaturai pressió en què l'estat líquid de la matèria deixa d'existir.
F)Què és la cadena de fred :és el conjunt d'instal·lacions, mitjans de transport, béns d'equipament, etc., que asseguren el manteniment a baixa temperatura d'un producte des del seu origen fins al moment del consum final.
20. obserba les fotrografies i reprodueix ,si cal , els productes que suerten :



22- indica la formade conservació i el tipus d´envàs més utilitzat per als aliments següents?
Iogurt fermentació
melmelada sucre
macarrons deshidratació
llet condensad sucre
tonyina oli
sopa preparada pols filet de badella:fresc de animal

·Vi: Vidre algus vins amb plastic

·Melmelada: Plastico o vidre

·Macarrons: Plastic,o volsas de textil

·Llet condensada: Llauna, o potes de plastico

· Tonyina: Llauna

· Sopa preparada: plastic,paper

· Filet de vedella: Bandejas de plastico o de polistspan o tambe en paper.

No hay comentarios:
Publicar un comentario